Nacka Kött söker: Inköps- och produktionsplanerare

Nu har du chansen att jobba med en av Sveriges främsta hamburgarproducenter inom B2Bsegmentet. Vi söker en inköps- och produktionsplanerare till Nacka Kött där du blir platschefens högra hand.

Om jobbet:

Vad innebär det att vara platschefens högra hand då? Jo. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera det dagliga arbetet, sköta inköp av produkter, planera inkommande ordrar och att hjälpa till vid produktion och packning.

Det innebär vidare att du sköter en daglig kontakt med våra kunder som är grossister och inköpare. Och i perioder ingår att besöka olika mässor för att knyta kontakter och att marknadsföra Nacka Kött som företag och våra produkter.

Vad söker vi i dig som söker?

Vi ser framför oss att du är en social person som trivs med att knyta nya kontakter. Du har en hög stresstålighet då vår verksamhet är säsongsbetonad och innebär vissa väldigt intensiva perioder och andra lite lugnare. Du pratar flytande svenska och det är ett stort plus om du är bekväm med engelska i såväl skrift som tal.

Det är viktigt för oss att du:

– Även om erfarenhet och ett bra cv är meriterande så är det absolut viktigaste för oss att du har en vana av liknande arbeten och att din personlighet funkar bra med oss.

– Kan tillbringa mässtäta perioder på resande fot.

– Gillar kundkontakt, både fysiskt och över telefon.

– Kan hantera både köp och sälj.

– Har bra koll på produktionsplanering.

– Är flexibel och kan hjälpa till i produktionen med bland annat märkning, packning och att kolla så våra batcher håller rätt kvalitet.

– Kan hantera kvalitets- och säkerhetsdokumentation.

– Praktiskt lagd.

– Gärna har erfarenhet från liknande arbeten

Ansökan

En del av c/o Mathantverkarna

Norums rökeri logga
Familjen Hansen logga
Vindelns rökeri logga
Bryggverket logga
Nacka kött logga
Mathantverkarna logga